21 Ağustos 2013 Çarşamba

Ubisoft Açıkladı: The Division PC'ye Geliyor!



Ubisoft'un daha önce yeni nesil konsollar için çıkacağını duyurduğu online rpg oyunu The Division'ın yayınladıkları yeni video ile PC içinde çıkacağı belirtildi. 

Yayınlanan tanıtım videosunun sonunda PC logosunun görünmesinden sonra Ubisoft Massive tarafından da oyunun bilgisayarlarımızı ziyaret edeceği belirtildi.

Yapılan imza kampanyalarınında etkili olmasının ardından The Division PC'ler içinde gelecek. Önümüzdeki yıl PS4 ve Xbox One için çıkacağını bilsekte, PC için çıkacağı tarih henüz bilinmiyor. Buna karşın konsollarla aynı anda veya ufak bir erteleme ile oyunun çıkabileceğini tahmin ediyoruz.

Yeni yayınlanan videoda oyunun PC için çıkacağının belirtilmesi dışında videonun asıl konusu olan tablerler tanıtıldı. The Divison tabletler üzerinden taktiksel şekilde haritayı görebilirken, takımımızdaki arkadaşlarımızın düşmanları daha iyi görmesi için rakipleri işaretliyebiliyor veya füze gibi silahlarla destek ya da acil yardım yapabiliyoruz. Yeni gelen bu alışık olmadığımız sistem, oyuna büyük çekişme katacak gibi görünüyor.

Yeni detaylar için videoya göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder